Önismereti tábor gyermekeknek

Problémái vannak a gyermek tanulásával, vagy viselkedésével? Nem szívesen ismerkedik gyermeke? Kirekesztették osztálytársai? Egy jó társaság hiányzik, ahol elfogadják? Nem tudja hogyan eltölteni a szünidőt?

Az ilyen érzelmek mögött egy lelki probléma áll. Amikor ezeket megismerjük és megszüntetjük különböző játékos feladatokkal, akkor a stressz feloldódik és rendezni tudja a gyermek az érzelmeit. A tábor segít a különböző programokban felfedezni saját értékeit, határait és feltétel nélkül elfogadni táborozó társait. A táborban megismerkedünk különböző élet-szituációk kezelésével, ezáltal érzelmeink megfogalmazása segítségével a helyes kommunikáció kialakítása lesz a célunk. A gyakorlatok igen játékosan vannak összeállítva, így a gyermekek észre sem veszik, hogy hogyan ismerik meg önmagukat táborozó társaikkal együtt.

Programokról: minden délelőtt önismeret és fejlesztő gyakorlatok, délután kötetlen játék és szabadidős programok, fejlesztő pedagógusokkal. A tábor minden nap 8 órától 16 óráig tart. Várunk mindenkit szeretettel! Bejelentkezés szükséges!

Copyright 2011 Koller Krisztián | design by arearea