©Pimpace 2013 -
10 éves kislány, amikor anyukájával  beszélt vagy anyukájáról kellett mondani  valamit, mindig dadogott. Mint ahogy az  iskolában is a felelésnél. Ahogy  elengedte anyukájával a kapcsolatos  félelmeit, elmúlta dadogás. Már  felelésnél sem dadogott.   Zsuzsa
Éjszaka mindig felkeltem és utána nem  bírtam lecsitítani gondolataimat. Kiderült  számomra hogy mindenkinek meg  akartam felelni a környezetemben, főleg  gyermekeimnek. Túl sok lezáratlan  kapcsolat volt az életemben. Elengedtem  az összes embert akik be tudták  folyásolni  a tudatalattimat és így el  tudom magam csendesíteni és már  alszom is.
Fiam 5 éves és nem volt hajlandó  megszólalni, csak amikor Ő akart. Gond  volt Vele már az óvodában is,  panaszkodtak az óvónők, jártunk  logopédushoz, nem tudott segíteni. A  technikákat elsajátítottam és nagy  örömömre elkezdett beszélni. Azóta  nagyon nagy az örömöm.  Mária 
Káosz volt az életemben. Elégedetlen  voltam magammal. Nem éreztem jól a  bőrömben magam. A párkapcsolatom  romokban hevert. Túl sok negatív hatás  volt az életem körül. Megértettem a  módszer hatására mit  miért kell  csinálnom, hogy jobban, lazábban,  boldogabban éljem az életemet. 
Vásárlás:
Ha komolyan meg akarod félelmeidet szünteti, ne szalaszd el!

Miért érdemes az oldalt használni?

Olyan történeteket, tapasztalatokat, kapaszkodókat ad önmagadhoz, amire egyedül nem biztos, hogy rájönnél. (amit nem biztos, hogy meglátsz) Tud javítani mindennapi használata során, közérzetünkön, egészségünkön.

Mi az előnye, ha az oldalt megvásárlod?

Ha szakemberhez fordulsz, több alkalom után több tízezer forintba kerül. Ha félelmeidet gyorsabban fel akarod oldani, akkor nem kell a szakember következő időpontjára várni. Ha mégis elakadsz, van segítséged.

Könnyedén élni az életet

Jobban szeretnéd érteni az életed? Szeretnél könnyebben boldogulni az élet feladataival? Szeretnéd, hogy legyen több önbizalmad, határozottabb, magabiztosabb legyél? A könnyed, érthető, mégis igen hatásos feladatsorok gyorsan meg tudják javítani életminőségünket. A módszer feloldja múltbeli szorongásainkat, kudarcainkat, megértjük önmagunkat. Ajánlom annak, aki keresi magát, nem tudja, hogy kell önmagát szeretni, aki nem tudja, hogyan kell megbocsátani önmagának és másoknak. Aki nem tudja, hol a helye a világban, idősek, fiatalok, anyák, apák, akik nem tudják megoldani konfliktusaikat gyermekükkel, vagy probléma van a párkapcsolatukkal. Ajánlom annak, aki lusta, szégyenlős más előtt, türelmetlen önmagához és másokhoz, vagy fél elmenni más emberhez segítséget kérni. Aki nem tudja megállapítani, mi a baj, csak érzi, hogy valami nincs rendben. Annak, akinek problémája van a kinézetével kapcsolatban. Ajánlom annak, akinek elhúzódó betegsége van, aki elment minden orvosi vizsgálatra, de panaszára nem találtak semmilyen gyógymódot. Mindenkinek, aki boldogabbá, teljesebbé akar válni.

Miért válaszd ezt a módszert?

Az interneten nagyon sok technika, módszer, kering. Szinte mindegyik módszer az okozattal törődik és nem az igazi okokkal. Ha az okozatot megszűntetem, attól jelenleg jól érzem magam, de ha nem tanultam meg belőle a leckét, még egyszer belekerülök ugyan abban a szituációba, ismét sérülést és kudarcot élek meg. Az ember három szintből áll.: Gondolatok, érzelmek és ezek manifesztálódnak testi szinten. Sok módszer mindig csak egy szinten dolgozik. Vagy gondolati, vagy csak érzelmi, vagy csak testi szinten. Ez a módszer azért hatásos, mert mind a 3 szinten kihasználva egymásra építve dolgozik, feloldja az igaz okokat. Addig kapom az élettől a tanítást, amíg meg nem tanulom végleg a leckét. (Pl.: rossz párkapcsolatban éltem, kijöttem belőle, de nem engedtem el gondolatilag, érzelmileg és testi szinten, valószínű ugyan olyan rossz párkapcsolatot fogok bevonzani, hogy meg tanuljam kezelni ezeket a szituációkat.) Nem az eleséssel van baj, mert minden ember esendő, hanem azt nem tanultuk (tanították meg) meg, hogyan kell felállni és tovább lépni. Ehelyett könnyebb siránkozni , ragaszkodni, sajnálni, betegségeket okozni magunkat. A félelmeinket nem legyőzni, hanem megérteni kell. Ha megértem, akkor tanultam belőle. Alázattal szeretettel vagyok Önmagamhoz. Az igaz okok bennünk vannak a saját életünkben, saját történeteinkben. Ezért szép, mert mindenki magában hordozza a megoldást is.
Párom a tükröm. Együtt szép az élet. A problémák azért vannak, hogy megoldjuk azokat. Bölcsesség Belépés Rólam Alapok